مهارتهای لازم در موفقیت کسب و کار
اولین مهارت، نگرش مثبت
انجمن پزشکی آمریکا معتقد است نود درصد بیماریها، روان تنی یا ناشی از ذهن افراد هستند. اگر معتقد باشید بیمار خواهید شد، شانس بیمار شدنتان بیشتر میشود. اگر فکر میکنید تصادف خواهید کرد، بهتر است با تعمیر گاه تماس بگیرید، چون به زودی اتومبیلتان به تعمیر احتیاج خواهد داشت. اگر تصور کنید در دوران رکود کاری از دستتان بر نمیآید، با انجام کارهای کمتر این باور را پشتیبانی خواهید کرد.
در دوران کاریتان، زمانی را تجربه میکنید که وضع کار کساد خواهد بود. مشتریهایتان همان اخبار بدی را میشنوند که شما هم میشنوید و اخبار بد هیچ وقت نمیتوانند باعث نتایج مثبت شوند. آنها دنبال شنیدن چیزهای منفی بیشتر نیستند. اگر بودند در خانه میماندند و تلویزیون تماشا میکردند! نمیخواهند این اخبار را در صورت شما، اقدامات، واکنشها یا نگرشتان ببینند. ماهرانه رفتار کنید، کاری کنید موفقیت از وجودتان بزند بیرون و بدون توجه به اتفاقاتی که در اطرافتان در جریان است، مثبتنگر و خوشبین باشید. مشتریان بالقوه غالبا جذب افراد مثبت یا حداقل کنجکاو آنها میشوند.
تأثیر نگرش بر موفقیت در کسب و کار
شیوهی برخوردتان با شرایط، بیشتر از خود اقتصاد، تعیین کنندهی وضعیت فعلی و آیندهتان است. نگرشتان روی آدمهای دور و برتان (در خانه، محل کار و هر جای دیگر) تاثیر میگذارد.
به همهی کسانی که این مطلب را میخوانند توصیه میکنم بلافاصله بروند سراغ برنامههایی که روی تفکر مثبت متمرکز هستند و راهحلهای سازنده ارائه میدهند.
اگر واقعا دنبال پیشروی و رشد هستید، توصیه میکنم زمان تماشای تلویزیون، گوش دادن به رادیو و خواندن روزنامه و چرخیدن بیجهت در فضای مجازی را برای برنامههایی بگذارید که طراحی شدهاند تا توجهتان را به یک نگرش مثبت و راه حل محور معطوف کنند.
خیس نشوید!!
توصیه کردن به مثبت نگری در یک محیط منفی مثل این است که به کسی که در اقیانوس شنا میکند، بگویید مراقب باشد خیس نشود! دوستان، همکاران، خانواده و دیگران هر روز، ناآگاهانه، منفی نگری را در شما تزریق میکنند. شما باید این ورودیها را با استفاده از دادههایی که توجهتان را به سمت یک نگرش مثبت و راه حل محور معطوف میکند، خنثی کنید. در غیر این صورت، هزینهی آن را به شکل کسادی کسب و کار خواهید داد.
هر روز یک کار مثبت انجام دهید که احساس خوبی به شما میدهد. آن را اول صبح، اواسط روز و شب تکرار کنید. هر کاری میتواند باشد، از ورزش کردن یا پیادهروی صبحگاهی گرفته تا تعریف از یک همکار در طول روز یا صرف شام و حرف زدن با خانواده. به همین شکل، در شروع و انتهای روز، اهدافتان را بنویسید. به این ترتیب در طول روز دو فرصت خواهید داشت که ببینید به کجا میروید. هر چیزی هم که به آن توجه کنید به دست خواهید آورد. اگر فقیرانه فکر کنید، فقیر خواهید شد. اگر به راه حلها فکر کنید، تعداد زیادی از آنها را پیدا خواهید کرد.
تعیین ضرورت در موفقیت کسب و کار
یک راه برای خارج شدن از حالت ناامیدی در توسعه سالنهای زیبایی این است که فوریت و ضرورت را برای خودتان بیشتر کنید. مثلا اگر زندگیتان به این بستگی داشته باشد که امروز ۱۰ مشتری داشته باشید، بدون توجه به اوضاع اقتصادی، حتما امروز چیزی خواهید فروخت. از بچهها یاد بگیرید. آنها کاری به “رکود” ندارند و فقط روی چیزی که میخواهند متمرکز هستند، چون بیشتر به نتیجه توجه دارند تا مشکل. بچهها بدون خستگی و جوری که انگار زندگیشان به آن چیز بستگی دارد، درخواستشان را تکرار میکنند.
وضع اقتصاد هر طور که باشد، همیشه فرصت برای شکوفایی وجود دارد. تاریخ پر است از داستان کسب و کارهایی که در شرایط اقتصادی سخت به موفقیت های بزرگ رسیده اند.
حتی در بدترین اوضاع هم نباید چشم های تان را ببندید. هوشیار باشید، تماشا کنید و دنبال مشکلات بگردید، چون هر مشکل مساوی ست با یک فرصت. مردم همیشه ( به خصوص وقتی وضع اقتصاد خراب است)، دوست دارند با مثبت ترین و حرفه ای ترین افراد بازار کار کنند. رقبایی که با منفی نگری دست به گریبانند، برای شما فروش بیشتر به ارمغان می آورند.
مهمترین مهارتی که برای موفقیت کسب و کار احتیاج دارید
مهارتهای فروش، ارتباط، مذاکره و معامله برای موفقیت کسب و کار در سالن زیبایی شما حیاتی هستند. آدمها برای خدمات شما صف نکشیدهاند، ما باید علاقهشان را جلب کنیم. بنابراین، ضروریترین دارایی هر سازمان که به تنهایی میتواند تعیین کنندهی موفقیت (یا موفق نشدن) آن باشد، مهارتهای فروش کارکنانش است.
مهارتهای فروش شامل ارتباط، انگیزش، باور به کیفیت خدمات خوب، مهارتهای ارائه کردن، توانایی مذاکره و بستن قرارداد، پیگیری و به وجود آوردن فرصتهای تازه و مناسب است. فروش برای سازمان حکم غذا، آب و اکسیژن برای بدن را دارد. کارکنان فروش گاهی اوقات برچسب فروشنده را دون شأن خودشان میدانند، ولی این اشتباه مهلکی است. این تصور به این خاطر به وجود آمده که این افراد هیچوقت برای یاد گرفتن ساختار و هنر واقعی فروش وقت نگذاشتهاند.
اگر از خواندن این مقاله لذت بردید لطفاً به مقالههای مرتبط مانند نکتههای مهم در مشاوره سالنهای زیبایی، برنامه روزانه یک آرایشگر نیز مراجعه نمایید.