روش های متقاعد سازی مشتریان

روش های متقاعد سازی مشتریان

تداوم یک کسب و کار ملزم به مشتریان آن است ولی این که بتوان در یک کسب و کار مشتری را ملزم به خرید نمود کار آن چنان ساده ای نیست و نیاز به یادگیری روش های متقاعد سازی مشتریان دارد.

با توجه به تعداد رقبا، تنوع محصولات، استفاده از روش های پیچیده بازاریابی و تمام مسائل دیگر که با هدف افزایش فروش و بهبود کسب و کار ها به وجود آمدند شما کار سختی در پیش دارید تا بتوانید یک مشتری را متقاعد به خرید محصولات خود کنید. در این مقاله به روش های متقاعد سازی مشتریان برای خرید می پردازم.

چرا متقاعد سازی مشتریان اهمیت دارد؟

هدف از راه اندازی یک کسب و کار چیست؟ مسلما فروش و کسب درآمد، پس اگر این کسب و کار قراره فروش داشته باشه در وهله اول نیاز به مشتری داره ولی اگر شما نتوانید مشتری را مجاب به خرید کنید، فقط وقت خود را تلف می کنید.

مهم ترین بخش در یک کسب و کار ، متقاعد سازی مشتریان برای خرید محصول و خدمات شماست. پس باید روش های متقاعدسازی مشتریان را بطور کامل یاد بگیرید.

روش های متقاعد سازی مشتریان برای خرید

این که شما بتوانید یک مشتری را ملزم به خرید محصولات و خدمات خود کنید، یک هنر است که از عهده هر کسی برنمی آید. خیلی از کسب و کار های بزرگ که مشتریان زیادی همه داشته اند، به این علت که بلد نبودند مشتری را متقاعد برای خرید کنند شکست خوردند و جای آن ها را کمپانی هایی گرفتند که این هنر را بلد بودند.

در ادامه روش های متقاعد سازی مشتریان را با هم مرور می کنیم تا بتوانیم کسب و کار پر سود تری داشته باشیم.

متقاعد سازی مشتری

     ۱٫ ارتباط چشمی برقرار کنید

از روش های متقاعد سازی مشتریان ، برقراری ارتباط چشمی است که حس اعتماد را در مشتری ایجاد می کند و باعث می شود که مشتری به حرف های شما گوش دهد و روی آن ها تمرکز نماید. یکی از اصول متقاعد سازی هر فردی برقراری ارتباط چشمی است. تا زمانی که ارتباط چشمی برقرار نشود هیچ اتفاقی نمی افتد و مشتری به شما اعتماد نکرده و حرف های شما را قبول نخواهد کرد.

  1. با مشتری صادق باشید

متاسفانه خیلی از فروشنده ها فکر می کنند که اگه محصول یا خدمت خودشون با دروغ عالی جلوه بدند باعث افزایش فروش می شود که البته در مواردی این اتفاق می افته ولی نتیجه این موضوع بی اعتمادی مشتری خواهد بود. این را در نظر داشته باشید که ما فقط نباید به یکبار فروش فکر کنیم و باید مشتری را به مشتری ثابت خود تبدیل کنیم.

به علاوه به این موضوع هم دقت داشته باشید که خیلی از موارد مشتری که می خواهد از محصولات شما استفاده کند، به طور کامل با محصول شما آشنا بوده و در مواردی از خود شما هم بیشتر اطلاع از کیفیت و مشخصات محصول دارد، ولی صرفا در حال امتحان شما می باشد و زمانی که شما به او دروغ می گوید باعث ایجاد حس بی اعتمادی در مشتری می شوید. پس اگر می خواهید مشتری را برای خرید قانع کنید با صداقت با مشتری برخورد کنید.

  1. معلومات خود درباره محصول را افزایش دهید

یکی از روش های متقاعد سازی مشتریان که خیلی به درد شما می خورد، ارائه توضیحات تکمیلی و کامل درباره محصول و یا خدمت مورد نظر است. ولی در موارد زیادی خود فروشنده هم اطلاع درستی درباره محصول نداشته و نمی تواند به سوالات خریدار پاسخ دهد که همین موضوع باعث دلسرد شدن مشتری می شود.

تا زمانی که خودتان ندانید چه محصولی عرضه می کنید، نمی توانید انتظار داشته باشید که مشتری راغب به خرید محصول یا خدمتتان شود.

  1. ایجاد حس نیاز در مشتری

مهم ترین هدف ما از خرید برطرف کردن نیاز هایی است که به وسیله این محصول رفع می شوند، ولی در خیلی موارد خریدار هدف درست و دقیقی از خرید خود ندارد و این وظیفه شماست که این احساس نیاز را در مشتری ایجاد کنید تا فرد این محصول یا خدمت را جزو واجبات زندگی خود بداند و شکی در خرید خود نداشته باشد؛

مثلا خیلی از ما نیاز به تلفن های همراه هوشمند ۲۰۲۰ نداریم و می توانیم از همان گوشی هایی که چند سال پیش خرید و الان هم بدون مشکل کار می کنند استفاده کنیم ولی شرکت های گوشی سازی به شکلی به ما القا می کنند که خرید یک تلفن همراه هوشمند را جزو واجبات زندگی بدانیم و برای خرید این گوشی لحظه ای تردید نکنیم.

ایجاد حس نیاز در مشتری

  1. القاء حس اشتباه برای نخریدن محصولات

یکی از بهترین روش های موثر برای متقاعد سازی مشتریان این مسئله است که به مشتری حسی القا کنیم که اگر این محصول را نخرند زندگی کاملی نخواهند داشت و همیشه تمام کارهایشان بدون خرید این محصول ناتمام می ماند.

این حس ترس که نخریدن یک محصول یا خدمت می تواند شما را پشیمان سازد باعث می شود که بخواهید در اسرع وقت محصول را تهیه و از آن استفاده کنید.

مثلا این که شما اگر ساعت هوشمند نداشته باشید خیلی از بقیه افراد جامعه عقب می افتید و نمی توانید از امکانات این محصول خارق العاده استفاده کنید، باعث می شود که شما نخریدن این محصول را اشتباه بدانید با این که شاید حتی نیاز اولیه نیز به داشتن این محصول را نداشته باشید، ولی باز هم برای خرید این محصول صف می کشید.

  1. خارق العاده نشان دادن محصول

خاص نشان دادن یک محصول و خدمت یکی از بهترین تکنیک های متقاعد سازی مشتری و جزو بهترین روش های متقاعدسازی مشتریان است که فرد را به سرعت ملزم به خرید می کند. این که به شکلی از محصول و خدمات خود تعریف کنید که مشتری را تشنه به خرید محصولات کند با این که می دانید این محصولات به آن اندازه هم برای این فرد خارق العاده نیستند.

مثلا شما در معرفی محصولات خود با یک ویدیو این محصول را خارق العاده نشان می دهید ولی بعد عرضه و خرید، مشتری متوجه خواهد که اصلا نیازی به این محصول نداشته و برای آنقدر هم خارق العاده نبود. «نمونه بارز این موضوع کمپانی یوبی سافت که تریلر های خارق العاده از محصولات خودش منتشر می کنه ولی بعد از استفاده متوجه خواهید شد که آنقدر هم عالی نبوده»

  1. بازی با ذهن مخاطب از طریق قیمت محصول

راهکار اول:

به بازی گرفتن ذهن مشتری جزو بهترین روش های متقاعد سازی مشتریان است که به شما کمک می کنه قیمت محصول خود را به شکلی نمایش دهید که مشتری، قیمت شما را برای خرید عالی دانسته و در خرید خود شک نکند.

مطمئنم تا الان قیمت هایی مانند ۴۹۹ هزار تومان یا قیمت هایی از این قبیل را دیده اید. در اصل مسئله قیمت ۴۹۹ هزار تومان با ۵۰۰ هزار تومان هیچ فرق خاصی ندارد ولی در ظاهر و در مواجه با ذهن مشتری این قیمت خیلی از ۵۰۰ هزار تومان کمتر بوده و بیش تر به ۴۰۰ هزار تومان نزدیک.

راهکار دوم:

دومین حالت حذف صفر از قیمت هاست، زمانی که تعداد صفر های یک محصول زیاد می شود، مشتری با دیدن قیمت بدون هیچ فکر دیگری به سراغ محصول بدی می رود ولی وقتی شما صفر ها را حذف می کنید مشتری برای مشاهده مشخصات محصول جذب می شود و احتمال خرید نیز خیلی بیشتر می شود؛ مثلا ۹۹۰٫۰۰۰ تومان خیلی بازخورد کمتری از ۹۹۰ تومان دارد.

راهکار سوم:

زمانی که آجیل، میوه و خیلی محصولات دیگر به شدت افزایش قیمت پیدا کردند، فروشنده های از ترفند جالبی مبنی بر قرار دادن نصف قیمت اصلی به اندازه بسیار بزرگ و نیم کیلو به صورت ذره بینی استفاده کردند. این روش بسیار موثر عمل کرد زیرا مشتری زمانی متوجه قیمت اصلی می شد که تحت فشار خرید قرار گرفته بود و به احتمال بالایی از محصول خرید می کرد.

این خلاقیت در قیمت گذاری روش جالبی برای متقاعد سازی مشتری جهت خرید است که البته دیگه مردم گول این روش را نمی خورند ولی جزو بهترین روش قیمت گذاری کالا حداقل برای مدتی حساب می شد.

  1. تخفیف را هیچ وقت از چرخه خرید مشتری حذف نکنید

دو تا از مهم ترین جملات اشتباهی که در فروش محصول و خدمات به ویژه روش فیزیکی همیشه به چشم می خوره «قیمت ها مقطوع هستند» و «تخفیف نداریم» است.

مشتری ها از چانه زدن برای تخفیف خوششان می آید و چه بخواهیم یا نخواهیم به جزوی جدا نشدنی از خرید مردم تبدیل شده، پس این که شما نخواهید به مشتری خود تخفیف بدهید عملا کاری اشتباهی است.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را هم مطالعه نمایید  سیر تا پیاز کوچینگ سالن زیبایی

شما می توانید در ظاهر به مشتری تخفیف بدهید و به او حس قدرت القا کنید که همین موضوع باعث متقاعد شدن مشتری برای خرید است و در عین حال به او تخفیف واقعی ندهید. تخفیف جزء موارد مهم از روش های متقاعد سازی مشتریان است.

در این روش شما قیمت را از قیمت اصلی بالاتر می گوید و با چانه زدن مشتری به قیمت مورد نظر می رسید. البته مطمئن هستم که خودتون با این روش آشنایی کامل دارید چون در بعضی از خرید هام که حرفی از تخفیف نزدم خود فروشنده اون مبلغ را به عنوان تخفیف بهم داد و اونجا بود که فهمیدم این روش در تمام کاسب های ایرانی وجود داره.

تخفیف دهید

  1. محدود سازی انتخاب های مشتری

در روش های متقاعد سازی مشتریان ، برای این که بتوانید مشتری را متقاعد به خرید محصول خود کنید، باید نیاز های مشتری را به درستی درک کنید و گزینه هایی که با نیاز مشتری همخوانی بیشتری دارند را ارائه کنید. در روش های متقاعد سازی مشتریان ، محدود سازی محصولات در مواقعی که مشتری دچار سردرگمی و تردید است برای متقاعد سازی مشتری بسیار موثر است.

پس همانطور که گفتم در ابتدا نیاز مشتری را شناسایی می کنید و سپس از بین مثلا ۱۰ گزینه موجود ۳ مورد را به مشتری معرفی می کنید و در بین این ۳ گزینه نیز روی محصول مورد نظر تاکید بیشتری می کند. این که مشتری بهترین گزینه ممکن را پیدا کند حس عالی داشته و مشتری به سرعت برای خرید اقدام می کند.

  1. ایجاد حس ترس در مشتری

ترس حسی که باعث میشه فرد اشتباهات زیادی انجام بده و تصمیماتی بدون فکر کردن و تمرکز زیاد بگیره. شما می توانید از این ترس برای متقاعد سازی مشتری استفاده کنید به شکلی که مشتری فرصتی برای فکر کردن نداشته باشه و از عواقب نخریدن این محصول بترسد.

اینکه چگونه با مشتری صحبت کنیم تا حس ترس به او القا شود به هنر فروشنده بر می گردد ولی به عنوان مثال با توجه به وضعیت قیمت های امروزی می توانید از اهرم گران شدن مجدد محصول و این که تعداد آن محدود است استفاده کنید.

البته این جمله واقعی بوده و در حقیقت به مشتری لطف کرده‌اید. توصیه می کنم هنر جذب مشتری را در خود افزایش دهید تا خیلی ساده تر بتوانید مشتری را برای خرید متقاعد کنید.

ایجاد حس ترس در مشتری

  1. سود کمتر، فروش بیشتر

خیلی از کسب و کارها به فکر این هستند که سود یک محصول را به اندازه سه تا محصول حساب کنند و انتظار فروش داشته باشند.

ولی دقت کنید که مشتری همیشه چندین مکان مختلف را برای خرید جستجو می کند تا ارزان ترین قیمت را پیدا کند و شما می توانید به جای ۲۰ درصد سود به ۱۷ درصد قانع باشید ولی فروش بسیار بیشتری داشته باشید به شکلی که درآمد شما خیلی بیشتر مواقعی باشد که ۲۰ درصد سود را حساب می کردید.

این که شما بهترین قیمت ها را ارائه دهید یک اهرم خوب برای متقاعد سازی مشتری برای خرید است.

  1. انتخاب یک بسته بندی ترغیباتی

یکی دیگه از روش های متقاعد سازی مشتریان ، بسته بندی ترغیباتی برای محصولات و خدماتی است که ارائه می کنید.

در خیلی از موارد فرد بدون در نظر گرفتن هیچ ویژگی دیگه و صرفا با دیدن بسته بندی محصول اقدام به خرید می کنه و در موارد زیادی هم فرد با برخورد با یک بسته بندی اشتباه به سراغ محصول نمی رود هر چقدر هم که این محصول با کیفیت باشه.

  1. ارائه ساده ترین راه برای رفع نیاز های مشتری

متقاعدسازی مشتری فقط در مرحله فروش کالا انجام نمیشه و محصولی که شما ارائه می کنید باید ویژگی هایی داشته باشه تا در راحت ترین حالت ممکن نیاز مشتری را حل کنه، پس اگر می خواهید مشتری را متقاعد به خرید محصول و خدمات خود کنید، باید در تمامی مراحل روش های متقاعد سازی مشتریان به این نکته دقت داشته باشید.

مشتری هدف را بشناسید

  1. مقایسه چند محصول با محصول هدف

امکان مقایسه محصولات با هم دیگه یک روش جالب و عالی برای متقاعد کردن مشتری مبنی بر خرید محصول مورد نظر شماست.

می توانید برای این که به مشتری این حس را القا کنید که بهترین محصول، محصولی است که شما به او معرفی کردید، محصول مورد نظر با چند محصول پایین تر ولی تقریبا هم قیمت مقایسه کنید تا مشتری به سمت محصول شما سوق پیدا کرده و خرید کند.

به علاوه می توانید از این روش به شکل برعکس هم استفاده کنید و محصول ابتدایی را با محصول های قدرتمند هدف مقایسه کنید تا مشتری جذب خرید این محصولات شود.

  1. پاسخگویی به موقع و همیشگی

یک کسب و کار موفق همیشه بهترین پشتیبانی را از محصولاتش ارائه میده که نه تنها باعث رضایت مشتری میشه بلکه به سبب این پشتیبانی شما همه می تونید از مشکل محصول فعلی با خبر شوید تا آن را رفع کنید و هم اگر در مرحله مشاوره قبل خرید هستید به مشتری از ویژگی های محصول خود بگوید و احساس نیاز مشتری را تحت چالش قرار دهید تا فرد متقاعد به خرید شود.

این که شما همیشه آماده پاسخگویی سوالات مشتری باشید حس اعتماد و احترام را به مشتری القا می کند و سبب وفادار شدن مشتری نیز می شود.

  1. ارائه هدیه در کنار خرید

در روش های متقاعد سازی مشتریان چی بهتر از این می تونه باشه که یک مشتری هم خرید کنه و هم جایزه بگیره! مسلما این یکی از بهترین حس ها می تونه برای مشتری باشه که در کنار خرید خود یک هدیه هم دریافت کنه، زیرا از انتخاب درستی که داشته احساس قدرت می کنه و برند شما را نیز به همه معرفی می کنه.

گذاشتن یک هدیه در کنار محصول و خدمت خریداری مشتری به شکلی قدرتمند که مشتری را به شما وفادار می کنه. البته باید دقت داشته باشید که این جوایز می تواند در قالب چالش هم باشد تا مشتری های تلاش و خرید بیشتری انجام دهند.

جذب مشتری

  1. ارائه گارانتی های معتبر

همیشه یکی از دغدغه های مشتریان برای خرید یا عدم خرید یک محصول داشتن یا نداشتن گارانتی معتبر که یک تضمین برای تعمیر و سرویس محصول در بازه ی زمانی مشخص است. شما باید تمام محصولاتی که ارائه می دهید را با گارانتی های معتبر ارائه دهید تا مشتری هیچ شکی برای عدم خرید محصول شما نداشته باشد.

البته در حال حاضر تمام یا ۹۰ درصد محصولات دارای گارانتی بوده و شرط خرید فرد خدمات پس از فروش معتبر و به موقع است.

  1. ارائه خدمات پس از فروش

خدمات پس از فروش در زمان گارانتی و بعد گارانتی که با شرایط مختلف ارائه میشه یک تضمین برای راحتی مشتری شماست که فرد را از مشکلات احتمالی و دردسرهای آن خلاص می کند، پس اگر قرار است مشتری متقاعد به خرید شود باید خدمات پس از فروش شما عالی و بدون نقص باشد.

همه اصول و روش های متقاعد سازی مشتریان باید جدی گرفته شود.

  1. کیفیت محصولات خود را افزایش دهید

در روش های متقاعد سازی مشتریان کیفیت محصولات شما مهم ترین چیزی است که باید به آن دقت کنید اگر می خواهید مشتری های وفاداری داشته باشید که در هر سری متقاعد خرید محصولات شما شوند.

زمانی که محصولات شما از کیفیت برخوردار نباشند تمام راهکارهایی که گفته شد و در ادامه گفته میشه فقط برای بار اول نتیجه می دهند و بعد از مدتی که به واسطه بازاریابی ویروسی مشتریان از کیفیت بد محصولات شما با خبر شوند، دیگر برای بار اول هم جواب نمی دهد،

پس اگر می خواهید همواره مشتریان را متقاعد استفاده از خدمات و محصولات خود کنید باید کیفیت کارتان عالی باشه و هر روز هم بهتر بشه.

به این نکته هم در روش های متقاعد سازی مشتریان دقت کنید که وقتی رقیب شما محصول و خدمت با کیفیت تری ارائه کنه شاید شما هنوز هم مشتری داشته باشید ولی فقط از سر ناچاری و به خاطر ارزان بودن محصولات شماست.

این هم بگم رویکرد تمام کمپانی ها به این شکل شده که محصولات خودشون در سه سطح پرچم دار، میان رده و پایین رده ارائه کنند ولی با کیفیت بالا اما با امکانات کمتر. خیلی ساده بگم اگر محصولات شما کیفیت نداشته باشه بالاخره یکی از سطوح بالا برای مشتری ها قابل خرید و تنها بازنده این زمین شما هستید.

  1. از روش های مختلف تبلیغات استفاده کنید

تبلیغات معجزه ای برای متقاعد سازی مشتریان که به شگرد های مختلف ذهن مشتری را بازی میدن تا محصولات و خدمات ارائه شده به فروش برسند. در روش های متقاعدسازی مشتریان ، در تبلیغات از کلمات جادویی استفاده میشه که هر فردی را مجبور به خرید می کنند، پس قدرت تبلیغات را دست کم نگیرید.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را هم مطالعه نمایید  هدف گذاری چیست؟

روش های متنوعی برای تبلیغات وجود داره که شما با توجه به مقیاس کسب و کار خود باید از چندین روش استفاده کنید. این نکته رو هم بگم که استفاده از شبکه های اجتماعی برای تمام کسب و کارها الزامی و یکی از بهترین روش های متقاعد سازی مشتریان است.

روش های متقاعدسازی مشتریان

  1. امکان ارسال نظرات و انتقادات برای کاربران فعال کنید

این که کاربران و مشتریانی که از محصولات شما استفاده کردند بتوانند بدون هیچ پرده ای حرف های و نظرات خود را درباره محصولات شما بازگو کنند نه تنها باعث اعتماد سایرین به شما میشه بلکه می توانید با جمع آوری این دیتا های ارزشمند در جهت رفع مشکلات محصولات خود اقدام کنید و مشتریان را با این مدل از روش های متقاعدسازی مشتریان مجاب کنید که محصولات جدید ما تمام مشکلات گفته شده را برطرف کرده.

این موضوع باعث میشه مشتریانی که برای شما نظر ارسال کردند حس احترام پیدا کنند که شما به حرف آن ها گوش کرده اید و دوباره از محصولات شما استفاده کنند.

  1. محصول و خدمت خود را نایاب و ارزشمند ارائه کنید

یکی از مهمترین روش های متقاعد سازی مشتریان نایابی است. خیلی از مشتری ها از این که فقط آن ها بتوانند از محصولات شما استفاده کنند و جلوی بقیه خاص جلوه کنند بسیار خوشحال می شوند و حاضر هستند هر بهایی را برای این موضوع پرداخت کنند،

از این رو شما باید کیفیت محصولات خود را افزایش دهید و به صورت محدود ارائه دهید تا همه نتوانند از این محصولات استفاده کنند و فقط تعداد خاصی این امکان را داشته باشند.

بعد از مدتی به یکباره محصولات خود را برای سایر مشتریان نیز ارائه دهید تا ببینید افرادی که به واسطه نایاب بودن محصول شما مشتاق استفاده از آن بودند چگونه صف برای خرید محصول شما می کشند.

البته در روش های متقاعد سازی مشتریان برای متقاعد سازی مشتری های خاص خود برای وفادار ماندن باید محصولی جدید برای آن ها ارائه کنید که دوباره سیر کثیری را مشتاق به استفاده از محصولات شما خواهد کرد.

در این چرخه کیفیت محصول بسیار مهم است. برند اپل یکی از شرکت هایی است که از این روش استفاده می کنه و خیلی هم در ایران مشتاق و طرفدار داره با این که شاید خیلی هم فوق العاده عالی نباشه.

  1. از قیمت های خیلی کم پرهیز کنید

وقتی خودتان برای محصولتان ارزش قائل نیستید چگونه انتظار دارید بقیه برای خرید آن اقدام کنند. توصیه می کنم قیمت محصولات خود را به شکلی ندهید که مشتری حس عادی بودن در قبال محصولات شما داشته باشه و نخواهد محصولات شما بخرد، اگر می خواهید مشتری متقاعد به خرید شود، یکی از روش های متقاعدسازی مشتریان این است که در قیمت گذاری دقت کنید.

  1. تعداد محصولات خود را رو به پایان نمایش دهید

یکی از روش های متقاعد سازی مشتریان این است که بداند فرصت های آخری است که برای خرید در اختیار دارند و اگر دیر بجنبند، محصول شما از دستشان می رود. این که مشتری شما فکر کند که تعداد محصولات موجود شما کم است بدین معنا نیز هست که محصولات شما کیفیت بالایی داشتند که به این سرعت به فروش رفته اند.

همانطور که قبل تر هم گفتم این ایجاد ترس در مشتری می تواند یک اهرم مناسب برای فروش باشد.

  1. تخفیفات ویژه ولی مدت دار ارائه کنید

کلمه تخفیفات ویژه ولی مدت دار بدون تردید یکی از بهترین روش های متقاعدسازی مشتریان برای خرید است. این که شما یک محصول را با ۲۰ درصد تخفیف ولی به مدت یا تعداد محدود ارائه دهید باعث می شود که مشتری حس نیاز به این محصول با این قیمت ارائه شده پیدا کند و به سرعت برای خرید محصول اقدام کنید.

این روش عموما در کسب و کار های مجازی قابل پیاده سازی.

طبق تجربه این روش در ابتدا و انتهای زمان مذکور بیشترین خرید را حاصل می شود، پس مدت و تعداد تخفیف شما نباید خیلی زیاد باشد؛ مثلا ۱۰۰ عدد از محصول مورد نظر را تخفیف بزنید یا به مدت ۳ روز تخفیف ارائه دهید؛ این موضوع بیشتر به وسعت کسب و کار شما بر می گرده.

  1. ذهن کاربر را درگیر کنید

زمانی که ذهن یک فرد مشغول باشد نمی تواند به درستی تصمیم گیری کنید و به ناچار به سرعت یک تصمیم چه غلط یا درست انتخاب می کند، پس شما در زمان برخورد با مشتری باید به سرعت به ذهن مشتری حمله کنید تا هیچ فرصت تردیدی برای خرید محصول نداشته باشه و به سرعت اقدام به خرید کنه.

روش های درگیر کردن ذهن مشتری زیاده و شما با توجه به هنر خود باید مشتری را درگیر محصول تان کنید.

روش های متقاعد سازی مشتریان

  1. محصول را قابل تست و در دسترس قرار دهید

همه ما دوست داریم قبل از خرید هر چیزی اون تست کنیم تا از بابت خریدی که می کنیم خیال راحتی داشته باشیم ولی در اکثر محصولات این امکان وجود نداره. شما می توانید یک نمونه از محصول خود را جهت تست و بررسی در دسترس مشتری قرار بدید تا مشتری بتواند آن را تست کند.

دقت کنید مشتری شما محصولی که تست کرده و اطمینان خاطر بهش داره را خیلی راحت تر خرید می کنه تا محصولی که فقط از روی طراحی جلدش می بینه.

  1. عرف جامعه را مورد هدف قرار دهید

بهترین کار برای طراحی و تولید محصول اینه که همان اول کار به علاقه جامعه پی ببرید و عرف جامعه را هدف بگیرید. ساده تر بگم منطقه ای که در اون کسب و کار می کنید را نگاه کنید که مردمش به چیزی بیشتر علاقه دارند و چه چیزی را نیاز می داند و سعی کنید که محصول تان همه آن ها را پوشش بده.

در روش های متقاعد سازی مشتریان دقت کنید با توجه به گستردگی کسب و کاری که دارید با دید خود به جامعه را تنظیم کنید و برای یک کسب و کار کوچک به سمت دید کشوری نروید.

  1. به هزینه های جانبی دقت کنید

اگر در کسب و کارهای مجازی دقت کنید یک هزینه به اسم هزینه پست هست که اکثر فروشگاه آن را دریافت می کنند ولی بعضی مثل دیجی کالا نه! چرا؟

البته دیجی کالا برای محصولاتی که از یک قیمت مشخص بیشتر هستند این کار را انجام میده ولی باید بگم که در حقیقت دیجی کالا این هزینه را روی خود محصول اضافه می کنه و بیشتر از سایر سایت ها به فروش می رسانه ولی با بازی با ذهن کاربر این حس ایجاد می کنه که انگار هزینه پست را از شما نمی گیره و  این هم در روش های متقاعد سازی مشتریان بسیار مؤثر است.

حالا شما هم باید هزینه های جانبی خودتان را حساب کنید و به روش های مختلف که باعث شه کاربر از شما خرید کنه این هزینه ها را پوشش دهید که در روش های متقاعدسازی مشتریان بسیار حائز اهمیت است.

جمع بندی

روش های متقاعد سازی مشتریان برای خرید محصول و خدمات فرآیندی است که از ابتدای راه تولید محصول شروع و خدمات پس از فروش محصول می رسه.

متقاعد سازی محصول فقط این نیست که شما مشتری را در زمان خرید با گفتن ویژگی های این محصول وادار به خرید کنید، چرخه ای که برای روش های متقاعدسازی مشتریان وجود داره از تولید محصولی با کیفیت شروع میشه و به خدمات پس از فروش میرسه و در این چرخه اگه از تمام روش های گفته شده به بهترین شکل استفاده کرد، می توان انتظار یک فروش عالی رو داشت.

در یک کلام «اگر می خواهید مشتری را متقاعد به خرید کنید باید بدانید که فقط نیاز به یک بازاریاب حرفه ای ندارید باید تمام چرخه گفته به صورت حرفه ای فعالیت کنه، زیرا رقبا همیشه در انتظار یک اشتباه هستند. با خواندن دلایل عدم خرید کارت های گرافیک و سی پی یو برند AMD متوجه این موضوع می شوید.»

جمعه  30 دی ماه

آخرین دوره ها در دنیای تحول آرایشگران
پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه کنید

چرا باید از مشاوره راه اندازی سالن زیبایی استفاده کنیم؟ مشاوره راه...

کم هزینه ترین رشته آرایشگری چیست؟ راهنمای انتخاب کم هزینه ترین لاین...

لوازم و تجهیزات متعددی وجود دارد که برای راه اندازی یک آرایشگاه...

قبل از آموزش آرایشگری نکات مهمی وجود دارد که باید آنها را...

دیده شدن کار و خدمات در موفقیت سالن های زیبایی اهمیت زیادی...

نکته‌های مشاوره سالن‌های زیبایی و اهمیت دانستن این نکات نکته‌های مشاوره سالن‌های...

اولین نکته مهم در موفقیت سالن‌های زیبایی : فقط به جایگاه اول بودن...

برندسازی سالن‌های زیبایی، عامل موفقیت شماست اگر می خواهید نسبت به سالن‌های...

آیا می دانید هدف به چه معنا است؟ هنگامی که شما در...

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button