میکروبلیدینگ روشی نیمه دائمی برای طراحی و فرم دادن به ابروها می باشد که به وسیلهی تعدادی سوزن انجام می شود.
از روش میکروبلیدینگ ابرو برای پر پشت کردن ابروهای ناقص و نازکی استفاده می شود که حس بدی به خانم ها می دهد. با روش میکروبلیدینگ می توان با توجه به نوع صورت، ابرو را فرم دهی نمود و سپس پر نمود.
مطمئنا این روش دردسر های خیلی کمتری نسبت به سایر روش ها مانند مداد کشیدن و یک استفاده از ژل های مختلف را دارد.
میکروبلیدینگ ابرو چیست و چگونه ابروهای خود را میکروبلیدینگ کنیم؟
میکروبلیدینگ یکی از روش های نیمه دائم برای کاشت و ترمیم ابرو است که با استفاده از دستگاهی خاص که دارای تعداد نسبتا زیادی سوزن است، انجام می شود. در این روش تعدادی سوزن یا همان بلید وارد لایه میانی پوست شده و منافذی در آن ایجاد می کنند تا مواد میکروبلیدینگ بتواند به پوست نفوذ کرده و قسمت های نازک ابرو را پرپشت تر کنند. این روش، دائمی نمی باشد ولی عمر نسبتا بالایی دارد.
«توصیهی دنیای تحول به افرادی که می خواهند از این روش استفاده کنند این است که حتما به سراغ متخصص با تجربه بروند.»
میکروبلیدینگ فیبروز چیست؟
میکروبیلدینگ فیبروز یک روش میکروبلیدینگ ابرو است که در آن نسبت طلایی ابرو به دقت انداز گیری می شود. از این روش برای ترسیم ابروهای کاملا طبیعی و زیبا که شکل ابروها باید کاملا مطابق با شکل صورت باشد، استفاده می شود. میکروبیلدینگ فیبروز یک روش پرطرفدار و مدرن است که کار با ظرافت بالایی حاصل می شود.
دوام میکروبلیدینگ ابرو چقدر است؟
میکروبلیدینگ ابرو یک روش نیمه دائمی به این معنا که بعد از مدتی شروع به کم رنگ شدن و بعد از مدت به طور کلی از بین می رود؛ اما ماندگاری میکروبلیدینگ ابرو نسبتا زیاد بود و با توجه به عوامل مختلف مانند نوع پوست می تواند بین ۲ تا ۳ سال دوام داشته باشد. البته در مواردی نیز استثنا وجود داشته و ممکن است مدت زمانی کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده باشد.
مزایای میکروبلیدینگ ابرو
میکروبلیدینگ ابرو مزایای زیادی که از مهم ترین آنها می توان به هزینه، دائمی نبودن و تهاجمی نبودن روش اشاره نمود؛ اما تمام مزایای میکروبلیدینگ ابرو در این سه مورد خلاصه نشده و میکروبلیدینگ ابرو دارای مزایای بی شماری دیگری است که در ادامه به طور خلاصه با چند مورد از آنها آشنا می شویم.
معایب و عوارض احتمالی میکروبلیدینگ ابرو
معایب و عوارض این روش به دو شکل رخ می دهد، اگر بخواهیم واضح تر توضیح دهیم باید بگویم که این روش معایبی طبیعی مانند خارش پوست و قرمزی صورت دارد که حداکثر تا ۷ روز اول خوب می شوند؛ اما این روش معایب و عوارض خطرناکی تر دارد که تنها در صورتی بروز می کند که به یک فرد غیرحرفهای مراجعه کرده باشید یا میکروبلیدینگ ابرو را در مکانی غیربهداشتی انجام داده باشید یا هر دو مورد با هم.
زمانی که این به این شکل عمل کرده باشید ممکن است به انواع بیماری عفونی و پوستی مبتلا شوید. در مواردی حتی ممکن است به بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت نیز دچار شوید،
پس باز هم توصیه اکید داریم که این روش فقط تحت نظر متخصص با تجربه انجام گیرد.
چگونه میکروبلیدینگ ابرو را پاک کنیم؟
شاید برای شما هم نحوه ریمو کردن میکروبلیدینگ ابرو سوال شده باشد که آیا اصلا می توان میکروبلیدینگ ابرو را پاک کرد؟ پاسخ بله است: پیگمنت هایی که در این روش استفاده می شود به هیچ وجه هیچ لک یا تغییر در رنگ پوست ایجاد نمی کند و از این رو می توان میکروبلیدینگ ابرو را به وسیلهی نوعی حلال مخصوص رنگ ها پاک نمود.
دقت داشته باشید که یکی از مواردی که باعث می شود، فرد بخواهد میکروبلیدینگ ابرو را پاک کند، تیره بودن بیش از اندازه ابروها می باشد. از این رو توصیه می کنیم به مدت ۱۰ الی ۱۵ روز صبر کرده و در صورت ناراضی بودن، سپس برای پاک کردن ابرو ها اقدام کنید. دلیل این صبر هم تیرگی ۴۰ درصدی این روش در دو هفته اول می باشد که بعد از مدت مذکور پاک خواهد شد.
مراقبت های قبل از میکروبلیدینگ ابرو
روش میکروبلیدینگ ابرو، یک روش غیرتهاجمی و بی خطر می باشد که نیاز به مراقبت خاصی ندارد ولی توصیه می شود برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل مراقبت هایی قبل از مراجعه و انجام میکروبلیدینگ ابرو انجام شود تا این روش بازدهی کامل داشته باشد. به علاوه برای این که این روش بعد از انجام هم بازدهی کامل خود را حفظ کند، توصیه می شود مراقبت هایی انجام شود.
«مراقبت هایی که باید قبل از انجام میکروبلیدینگ ابرو انجام شود، شامل موارد زیر است.»
- برداشتن موی ابرو با موچین یا وکس را از ۷ روز قبل قطع کنید
- برای ۱۵ روز زیر نور مستقیم نور خورشید برای مدت طولانی نمانید.
- لایه برداری و پاکسازی پوست نباید از ۷ روز قبل از میکروبلیدینگ ابرو انجام شود.
- از ۳۰ روز قبل از میکروبلیدینگ ابرو از محصولات حاوی رتینول و ویتامین A استفاده نکنید.
- در روز میکروبلیدینگ ابرو از ورزش هایی که تعریق زا هستند، خودداری کنید.
- از ۳۰ روز قبل از میکروبلیدینگ ابرو به سراغ بوتاکس نروید.
- از ۷ روز قبل از موادی مانند ویتامین E که باعث رقیق شدن خون می شوند استفاده نکنید.
- روز میکروبلیدینگ ابرو به سراغ مواد کافئین دار مانند قهوه نروید.
- حداقل ۲ روز قبل میکروبلیدینگ ابرو از مصرف الکل خودداری کنید.
- حدود ۱ روز قبل از میکروبلیدینگ ابرو از خوردن آسیپرین یا ایبوپروفن خود داری کنید.
- و …
مراقبت های بعد از میکروبلیدینگ ابرو
برای این که بتوان از این روش بهترین کیفیت با بیشترین دوام را دریافت نمود، باید دقت داشت که بعد از میکروبلیدینگ باید از آن به شکل جدی مراقبت نمود. برای مراقبت از ابرو بعد میکروبلیدینگ، باید موارد زیر را در نظر داشت.
- ۲ بار در روز ابروهای خود را با آب و صابون بشوید.
- از کرم و محصولات بهداشتی که حاوی مواد ضد آفتاب می باشند، استفاده کنید.
- از محصولات حاوی رتینول (یک هفته قبل و یک هفته بعد) استفاده نکنید.
- به ابرو های خود زیاد دست نزنید.
- برای دو هفته از ورزشی که باعث تعریق شدید می شود، خود داری کنید.
- خودتان را در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید.
- تا بهبودی کامل به سراغ آرایش نروید.
هزینه میکروبلیدینگ ابرو چقدر است؟
قیمت میکروبلیدینگ ابرو متغیر بوده و به عواملی مانند نوع تجهیزات، موقعیت مکانی مرکز درمانی، میزان مشکل ابروهای شما و … بستگی دارد. به علاوه به این هزینه ها باید هزینه احتمالی ترمیم را نیز اضافه کنید. ولی به طور کلی این روش دارای هزینه نسبتا کمی بوده و برای افرادی که مشکلات شدیدی در ابروی خود دارند یک روش بسیار عالی محسوب می شود.
آیا می توان میکروبلیدینگ ابرو را در خانه انجام داد؟
خیر: از نظر ما غیر ممکن است که بتوان این کار را به درستی در خانه انجام داد. دقت داشته باشید که میکروبلیدینگ ابرو حتما باید توسط متخصص زیبایی و مراکز بهداشتی انجام شود تا از استریل بودن تجهیزات اطمینان خاطر داشت.
به علاوه این روش بسیار حساس بوده و در صورت اشتباه به سادگی نمی توان آن را درست نمود، از این رو توصیه می کنیم اصلا به فکر این روش در خانه نباشید.
میکروبلیدینگ برای چه افرادی مناسب نیست؟
این روش برای همه مناسب نبوده و خیلی از افراد نباید از این روش استفاده کنند؛ مثلا میکروبلیدینگ ابرو برای افراد دیابتی مناسب نبوده و توصیه می شود، این افراد از این روش استفاده نکنند. البته فقط افراد دیابتی شامل این افراد نمی شوند.
افرادی که نباید از این روش استفاده کنند، شامل لیست زیر هستند.
- خانم هایی که در دوران بارداری یا شیردهی هستند
- خانم هایی که دارای بیماری های خاص مانند سرطان هستند
- خانم هایی دارای بیماری های خونی و انعقادی مانند لوسمی هستند
- خانم هایی که دارای بیماری هایی مانند دیابت (خود ایمنی) هستند
- خانم هایی که در چند روز گذشت لایه برداری در قسمت های مشکل دار دارند
- خانم هایی که دارای اختلالات سیستم عصبی هستند
- خانم هایی که دارای بیماری های پوستی فعال مانند آکنه هستند
- خانم هایی که سابقه اگزما دارند
تکلیف میکروبلیدینگ ابرو در بارداری و دوره شیردهی
با توجه به تحقیقات انجمن پرستاران و ماماهای کشور آمریکا، مشکلی خاصی برای استفاده از این روش در دوران باردهی وجود ندارد و گفته می شود که رنگدانه ها به قدری بزرگ هستند که وارد شیر مادر نشوند ولی هنوز نمی توان اثبات نمود که این موضوع روی همه صدق کند، از این رو توصیه می شود در زمان بارداری و تا یک سال که زمان شیردهی فرزند دیگر تمام شده، برای استفاده از این روش صبر نمود.
«به طور کلی توصیه می کنیم از این روش در زمان بارداری و شیردهی استفاده نکنید.»
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
هر دو روش برای ترمیم ابرو استفاده می شوند و نیمه دائمی هستند. شیوه کار هر دو روش به یک شکل بوده و از دستگاه هایی مخصوص برای برش و قرار دادن رنگ استفاده می شود. تنها تفاوت هایی که بین روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن وجود دارد عمق، ظرافت و دوام کار است. به طوری که در میکروپیگمنتیشن پوست به طور عمیق برش خورده و رنگ دانه ها در قسمت های میانی پوست قرار داده می شوند که همین عامل باعث دوام بیشتر این روش می شود.
نسبت طول عمر این روش بین ۲ تا ۵ سال می باشد که نسبتا روش دائمی تری است، اما مهم ترین برتری میکروبلیدینگ به میکروپیگمنتیشن میزان ظرافتی است که در این روش دیده می شود. به علاوه اگر قصد پاک کردن آن را نیز داشته باشید، خیلی سریع و بدون دردسر تر می توانید از شر آن خلاص شوید، این در حالی است که روش میکروپیگمنتیشن خیلی سخت تر پاک می شود و در مواردی نیز اصلا نتیجه به دست آمده رضایت بخش نیست.
جمع بندی
میکروبلیدینگ ابرو یکی از روش های غیرتهاجمی و نیمه دائمی برای ترمیم و پر پشت کردن ابرو است که طی آن تعدادی سوزن به لایه سطحی پوست وارد شده و منافذی را برای وارد کردن رنگدانه ها در آن ایجاد می کنند.
از مهم ترین مزایای این روش می توان به قابل ریمو کردن، هزینه کم نسبت به سایر روش ها و نیمه دائمی بودن آن اشاره نمود. دقت داشته باشید که این روش تنها در صورتی دارای عوارض غیرطبیعی و خطرناک است که در محیطی غیربهداشتی یا زیر نظر یک فرد غیرحرفهای انجام شود.